Kontakt

MarketWatch
Sturegatan 34
Box 5576
114 85 Stockholm
08 506 124 00
info [at] marketwatch.se

Arbeta hos oss

Vår värld består till stor del av staplar och diagram. Samtidigt är vi medvetna om att affärsmöjligheter sällan ohjälpta hoppar ur datatabeller eller säljstatistik. Det krävs kreativitet och fantasi för att se nya möjligheter och för att visualisera olika strategiska val. Och det krävs ytterligare kreativitet och fantasi för att följa upp dessa och exploatera dem i marknadsföringen. Det är vår övertygelse att framgångsrik marknadsföring föds ur en lagom blandning av fantasi och analys och inte överdriven tilltro till endera sidan av spektrumet.

Exakt vem du är eller vilken bakgrund du har vet vi inte, men vi räknar med att du är en driven och initiativrik person som sporras av att skapa nya affärer. Vi räknar också med att du kan hålla i flera projekt samtidigt och besitter ett stort mått av problemlösande och resultatinriktade egenskaper. Vi tror, slutligen, att du har högskoleutbildning och åtminstone fem års arbetslivserfarenhet.

Känner du igen dig? Just nu har vi inget konkret behov av fler medarbetare, men sådant kan ändras snabbt. Skicka gärna ett brev där du berättar lite om dig själv och hur du tror att du kan bidra till MarketWatch fortsatta framgångar.

Skicka ditt brev och CV till info [at] marketwatch.se

©MarketWatch 2009